За нас Клиника Бургас Дерма

Image Title

Клиника Бургас Дерма е основана като модерна специализирана практика по дерматология. Тук се предлага персонализиран висококвалифициран подход спрямо нуждите и очакванията на всеки пациент.

От началото на 2018г клиниката приема клиенти и пациенти на новия си адрес в гр. Бургас, жк Зорница, бл. 58, ет.2,каб, 19А, Медицински център Зорница. Локализирана е много близо до МБАЛ – Бургас, където лесно се намира място за паркиране, няма синя зона в региона.

Ръководител на клиниката е д-р Наззал, с дългогодишен опит в дерматологията у нас и в чужбина. Професионалният си опит започва непосредствено след 2001г, когато завършва медицина в гр. Варна. След това за няколко години заминава на специализация в чужбина,но взима решение да се върне в България, за да последва голямото си желание да се занимава с Дерматология. Така през 2009г започва специализацията си по Дерматология към Медицински университет  в  гр. Варна.

Д-р Наззал, счита,че за един опитен дерматолог е необходимо постоянно усъвършенстване в тази област. Заради това свое убежение той непрекъснато участва в  редица специализации у нас и в чужбина, посещава и най-големите дерматологични конгреси в Монте Карло и Дубай.

Клиника Бургас Дерма се реализира изцяло в областта на дерматологията – обща и естетична. Д-р Наззал приема пациенти с различни естетство на кожни проблеми, но също така не се страхува да бъде иноватор в естетичната медицина. Привърженик е на балансирната хармония и красота в човешкото лице.  Не е почитател на супер корекциите, които биха изглеждали смешни и неестествени. Неговото мото е: Магията е в пропорциите – хармония и симетрия на чертите на лицето. Той стриктно спзава Божествената пропорция на красотата – символ на съвършенството.